keskiviikko 27. elokuuta 2014

Lauantai-illan huumaa

Lauantaina olikin vuoro rentoutua ja höllätä otetta hetkeksi. Vietimme ystäväni kanssa epäviralliset läksiäiset. Täytyy myöntää, että vaikka nyt fyysisesti väsyttääkin, tuli tuo iltama oikeaan saumaan. Kaiken tämän muuttohälinän ja -stressin keskellä teki hyvää hetki vain olla. Olla miettimättä tulevaisuutta.

5 kilometrin juoksu takana ja olo mitä loistavin!

Jo keväällä ystäväni bongasi jostain mainoksen, että Lahdessa järjestettäisiin Väriestejuoksu elokuun lopulla. Koska olemme yllytyshulluja, oli tämä pakko lähteä katsomaan, että mistä oikein on kyse. Väriestejuoksuja on siis tänä kesänä järjestetty jo Vaasassa, Raumalla ja Oulussa, vielä myöhemmin syksyllä on Espoon ja Turun vuoro. Kyseessä oli siis tänä kesänä Suomeen rantautunut liikuntatapahtuma, jossa tarkoituksena oli juosta 5:n kilometrin mittainen lenkki ja jonka varrella oli n. 10 erilaista estettä. Näistä viidellä osallistujien päälle heitettiin eri värejä, ja näitä kutsuttiin väriesteiksi. Koska tapahtuma kuitenkin oli leikkimielinen, ei juokseminen ollut pakollista, eikä kaikkiin esteisiin ollut pakko osallistua. Matkan varrella tulikin kiipeiltyä, ryömittyä ja pompittua ja tietenkin lopulta maaliinpäästyämme olimme aivan kirjavia. Kuten oli mainostettu. Maaliinpäästyä saimme vielä mitalit kaulaan, olimmehan suoriutuneet hienosti! Tapahtumaan suositeltiin pukeutumaan valkoiseen paitaan, sekä aurinkolaseihin. Valkoinen paita siksi, että värit näkyisivät paremmin, ja aurinkolasit siksi, etteivät värit lennä suoraa silmiin. Aurinkolasit varsinkin tulivat tarpeeseen. Jos sinua alkoi enemmän kiinnostaa mistä oikein oli kyse, klikkaa itsesi tänne.

Oma kokemukseni tapahtumasta oli melko positiivinen, vaikka hinta-laatusuhde ei välttämättä tänä kesänä vielä täysin kohdillaan ollutkaan. Värienviskelyyn voitaisiin jatkossa kiinnittää enemmän huomiota, ja esteisiin myös. Väriesteet olivat hyviä kyllä, mutta välissä olleet, värittömät olivat mielestäni jokseenkin laittamalla laitettuja, eivätkä juurikaan innostaneet matkan varrella.
En kuitenkaan jaksa liikaa nillittää, sillä tärkeintähän oli, että meillä oli hauska ja railakas iltapäivä!

Olen SURKEA kokki, mutta kuitenkin klaarasin jauhelihapihvit.
Ruoaksi itsetehtyjä hampurilaisia, nam!



J.P. Chenetin kuohuviini oli yllättävän hyvää!

Ei, en ole kuvauksellinen ollenkaan.
Väriestejuoksun jälkeen olotila oli suoraan sanoen likainen ja nälkäinen. Siispä suunnistimme luokseni, jossa napsahti samantien vähänkäytetty citysaunani päälle ja aloimme valmistaa ruokaa. Tällä kertaa päädyimme tekemään itse hampurilaisia, jotka eivät välttämättä ole juuri se terveellisin vaihtoehto liikunnan jälkeen. Kuitenkin niin, että niitä on mukava yhdessä tehdä. Ilta sujuikin mukavasti, kun rauhassa saunoimme ja söimme. Loppuillasta oli vielä pakko käydä tanssimassa jalat rakoille kaupungissa.

Aamulla herätessä olo oli lähinnä kankea, sillä emme olleet älynneet yhtään venytellä juoksemisen jälkeen! Mikä aloittelijoiden moka! Nyt on keskiviikko ja vasta alkavat jalat tuntua normaaleilta. Sellainen siis minun lauantai. Vaikka onkin jo keskiviikko, niin kysynpä silti. Miten meni viikonloppu?

- Emma -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on aina iloinen yllätys ja pyrin siihen vastaamaan, mutta muistathan kuitenkin, ettet kirjoita henkilökohtaisuuksia minusta tai perheestäni.