tiistai 19. elokuuta 2014

Mitä koululaiset kantaa?

Olen aina ollut täysin neiti, joka rakastaa helppoutta elämässä, ja joka mielellään menisi sieltä missä aita on matalin. Ennenkaikkea, olen aina ollut käsilaukku-ihminen. Erilaisia veskoja on kaapit pullollaan, mutta tulevien välimatkojen vuoksi kauhukseni huomasin, ettei tulevaan elämäntilanteeseeni yhtään oikeasti sopivaa ja käytännöllistä laukkua löydy. Vai pitäisikö (kauhukseni) puhua repusta?

Kuva täältä


Niinpä niin. Taidan tarvita repun koulumatkoille. Koen sen tällä hetkellä helppona, ergonomisena ja kenties mukavanakin ratkaisuna, kun läpi sateen, paisteen, tuulen ja loskan kävelen lasteni kanssa pitkin lukuvuotta viemään ensin lapsia hoitoon, jonka jälkeen jatkan koululleni ja sama toistuu taas iltapäivällä vastakkaiseen suuntaan. Vaan, tässähän on se yksi pieni ongelma. Ennakko-olettamukseni repuista on aina ollut vähemmän mairitteleva. En nimittäin muista, että olisin koskaan törmännyt oikeasti silmäämiellyttävään reppuun ja nyt on kuitenkin pakko sellainen hankkia. Pikkulaukut kun tuskin ovat se paras vaihtoehto. Tai isompikaan, ottaen huomioon mahdollisten rattaiden työntämisen tai pyörän polkemisen. Olalla kannettava käsilaukku kun on vääjäämättä kokoajan tiellä.

Kuva täältä


Kuitenkin nyt asiaa tutkittua ja hieman googlettelua suorittaneena voin todeta, että ehkä jokin reppu löytyy. Jos käy ultimaattinen tuuri ja löytyy yksilö, joka läpäisee tarkan seulani. Fjällrävenin Kånken on klassikko ja saattaisi jopa kelvata, vaan onko kuitenkaan hintansa väärti? Kestääkö ja onko hyvä? Käyttökokemuksia? Ylläoleva Michael Kors taas olisi enemmän silmäämiellyttävä, muistuttaa mielestäni käsilaukkua, vaan reilu 300:n euron hinta on liikaa, enkä ole ollenkaan varma kannattaako muotisuunnittelijaa sotkea reppujen tekemiseen.

Ehkä kuitenkin oleellisin ja tärkein kysymys mielessäni on se, että vieläkö koululaiset edes kantavat reppuja selässään? Ja jos, niin millaisia? Edellisestä kerrasta, kun olen koulupenkkiä kuluttanut on vierähtänyt jo tovi, ja kuten kaikki tietvät, ajat muuttuvat ja muoti vaihtuu. Mutta miten sinä? Käytätkö reppua ja jos, niin millaista? Minkämallinen ja mahdollisesti -merkkinen reppu saa sinulta hurraahuutoja ja toisaalta mikä saa buuausta?

2 kommenttia:

  1. Fjällräven ei tuhaan maksa hunajaa - se on oikeasti juuri niin kestävä ja laadukaskin, kuin hintansa antaa ymmärtää. Eräilyynhän se on alun alkaenkin suunniteltu. Ja nykyään sitä saa aika kivoissa väreissäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo värit ovatkin aika kivoja nykyisin, mikä on todella iso plussa! :) Mietin kuitenkin, että mahtaako olla mukava selässä, olkahihnat kun näyttävät/vaikuttavat kovin heppoisilta.

      Poista

Kommenttisi on aina iloinen yllätys ja pyrin siihen vastaamaan, mutta muistathan kuitenkin, ettet kirjoita henkilökohtaisuuksia minusta tai perheestäni.