torstai 21. elokuuta 2014

To Do-lista

- Pakkaa
- Etsi muuttomiehet
- Hanki muuttoauto
- Hoida sähkösopimus
- Etsi itsellesi ja lapsille ulkoiluvaatteet syksyksi
- Hanki pyörään peräkärry lapsille
- Orientoidu koulun alkuun
- Vietä läksiäiset

Lienee turhaakin turhempaa sanoa, että äiti on nyt vähän väsynyt. Miljoona asiaa tehtävänä ja tuntuupahan pikkuhiljaa siltä, että kun yhdestä pääsee, niin seuraava vaaniikin jo nurkan takana. Yllä on vain muutama hassu hoidettava asia to do-listaltani, se alkaakin tuntua pikkuhiljaa loputtomalta.

Pakkaaminen kyllä etenee hitaasti mutta varmasti, mutta pian asunnosta loppuukin tila mihin ylimääräiset laatikot voisi laittaa. Muuttomiesten etsiminen takkuaa, tällä hetkellä on vain kaksi varmaa apuria ja minä. Jostain kumman syystä kaikki varteenotettavat kandidaatit ovat kadonneet kuin pieru saharaan. Onneksi toinen avuksi ilmoittautuneista omaa C-luokan ajokortin, muuttoautokin kun pitäisi hankkia. En siis yhtään ole jättänyt asioitani viimetinkaan. Luotto on kuitenkin edelleen kova, kyllä tämä tästä.

Pitäisi myös hankkia sähkösopimus, vaan mistä? Netistä selatessa sain miljoona eri vaihtoehtoa sähköjakeluun, enkä ensimmäistäkään selkeää vastausta siitä, mikä yritys sitä sähköä jakelee Korpilahdelle. Savu alkaa nousta korvista ja stressisuoni pullottaa. Tämäkin vielä! Tiedätkö sinä, mikä yritys jakaisi sähköä Korpilahdelle? Sähköt kun olisi hyvä saada päälle, niin olisi heti alkuun jo mukava asustaa kaukana kotoa.

Lisäksi tietty pakolliset ulkovaatehankinnat, hoitoreput, pyörän peräkärryt ja muut. Jos hoidettavien asioiden lista on pitkä, ostoslista on loputon! Kuitenkin kaikki tuntuu, ah, niin oleelliselta. Onneksi hankintoja voi ja kannattaakin jaksottaa, mutta ihan ensimmäisenä Isomies tarvitsee hoitoon uuden haalarin ja minä pyörään sen peräkärryn. Jos vaikka hoitomatkat hoituisivat joutuisammin. Onko sinulla kokemusta pyörän perässä vedettävistä vetokärryistä? 

Tällä hetkellä kuitenkin odotan intopinkeänä lauantaita, kun lapset menevät hoitoon ja itseni on tarkoitus viettää epäviralliset läksiäiset parhaan ystäväni kanssa. Tarkoituksena on ottaa osaa Lahdessa järjestettävään väriestejuoksuun parhaan ystäväni kanssa, jonka jälkeen ilta onkin vielä täysin auki. Koska elämä on muutoinkin tällä hetkellä yhtä kaaosta ja hoidettavaa asiaa, on ehkä parempi jättää lauantai kokonaan ilman sen tarkempia suunnitelmia. Yksi on kuitenkin hyvä pitää mielessä. Ottaa rennosti ja pieni breikki arjen myllerrykseen. Sen jälkeen onkin hyvä suunnata katse kohti tulevaisuutta ja alkaa motivoida itseään kohti tavoitteita. Orientoitua tulevaa koitosta varten.

- Emma -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on aina iloinen yllätys ja pyrin siihen vastaamaan, mutta muistathan kuitenkin, ettet kirjoita henkilökohtaisuuksia minusta tai perheestäni.